top of page
  • Redactie

Wedstrijdsecretaris Kelly stelt zich voor

Er staan nieuwe bestuursleden te trappen om het stokje over te nemen, maar deze dame is al even in functie. Hoog tijd dat Kelly Hellinga zichzelf nog even voorstelt!


Wat doe je in het dagelijkse leven?

Ik ben Kelly en ik ben 28 jaar oud. Doordeweeks geef ik les aan groep 5 op de Oranje Nassauschool in Badhoevedorp. Ik heb kinderen altijd leuk gevonden. Ze zijn eerlijk en speels. Tijdens de PABO mocht ik voor stage een paar maanden les geven in Suriname. Ik vond dit zo leuk en kreeg veel interesse voor andere culturen. Na Suriname heb ik een grote reis gemaakt door Zuid-Amerika. Hierna kreeg ik de smaak te pakken, elke zomervakantie probeer ik 4 weken een land te ontdekken in Latijns- of Midden-Amerika. Verder hou ik van gezelligheid. In de coronatijd met een drankje en een spelletje, als die voorbij is vier ik graag weer een feestje!

Welke functie doe je?

Ik heb de functie als wedstrijdsecretaris van Ilse overgenomen. Ik hou mij bezig met de planning van de wedstrijden en de zaalhuur. Verder ben ik de contactpersoon voor de Technische Commissie. Zij houden zich bezig met de trainingen en de teamindelingen. Waarom? Wat spreekt je aan?

Om eerlijk te zeggen stond ik in eerste instantie niet te springen om dit te doen. Ik ken mezelf, wat chaotisch. Maar dit is natuurlijk een goede manier om mijzelf wat planning skills aan te leren. Ik vind het leuk dat ik de leden op een andere manier leer kennen en ook in het bestuur doen we leuke dingen met elkaar.

Wat betekent US voor jou?

US is een warm bad. Als je binnenkomt word je meteen opgenomen in de groep. Gezelligheid en bier speelt een grote rol. Ook vind ik het leuk dat veel leden betrokken zijn bij de organisatie van de club.

Hoe ziet je US carrière er tot nu toe uit? Welk team speel je?

Na een lange handbalcarrière bij Aristos waarvan 2 jaar bij Aalsmeer te hebben gespeeld ben ik in 2017 naar US gegaan. De reden dat ik bij US ben komen spelen komt door mijn nicht Ilse. Zij vertelde mij dat spelen bij US een van haar beste keuzes ooit is geweest. Ook ben ik naar het centrum verhuisd. De reistijd naar de trainingen en thuiswedstrijden was natuurlijk ook een stuk korter. Het grote nadeel bij US vond ik dat er zonder hars werd gespeeld. Alle ballen gingen hierdoor over het doel heen! Gelijk dat seizoen heeft de coach met de club besloten om net als de mannen met hars te spelen, TOP! In dames 1 speel ik als rechtshandige op de rechterhoek. Deze zijn natuurlijk schaars dus dat kan in mijn voordeel werken.

Fiets of scooter?

Scooter. Dan kan ik nog later van huis weg. Ook worden mijn fietsen vaak gestolen.

Wat is de leukste vakantie die je ooit hebt gehad?

Colombia! De mensen zijn geweldig en ik hou van de Zuid-Amerikaanse cultuur. Ik ben er inmiddels al 3 keer geweest!

Wat is volgens jou het beste middel tegen een kater?

Voor het slapen gaan een lekkere kapsalon van de shoarma-boer. Als dit niet lukt, kan het natuurlijk ook als ontbijt.

Wat is je favoriete dag in de week?

Zaterdag. Ik ben een avondmens. Vroeg opstaan vind ik vreselijk en vroeg naar bed gaan ook!

Wat is je favoriete restaurant? De Griek Plato in Amsterdam West. Goed, gezellig en niet duur!

Pizza met ananas: ja of nee? Uhl, ananas hoort in een Piña Colada.

Stel je wint vandaag nog een loterij, hoe ziet je dag er morgen dan uit?

Gezien de coronatijd wellicht een hip mondkapje en mezelf verwennen met een lekkere thuisbezorg maaltijd. Natuurlijk doneer ik een mooi bedrag voor het WNF!


Binnenkort: Kelly van den Broek en Mitzi Stemerdink stellen zich voor!
댓글


bottom of page