top of page
  • Redactie

Na het succes van de herenkalender, gaan dit jaar de dames van US uit de kleren!


Na het succes dat de heren van US vorig jaar boekten met hun naaktkalender, hebben de dames van de vereniging besloten om hetzelfde te doen. En misschien nog wel beter, denken ze zelf.

Ze hebben fotograaf Raymond van Zessen, inmiddels onze vaste ‘naaktfotograaf’, gevraagd om ze van hun beste kant vast te leggen.

Daarmee hopen ze een mooi bedrag voor de clubkas binnen te halen. Roxanne heeft 14 meiden bereid heeft gevonden uit de kleren te gaan. En het leuke is: bijna alle teams zijn vertegenwoordigd.

Volgens Ray is het fotograferen van dames wel even anders dan heren. De meiden hadden vooraf moodboards gemaakt en poses bedacht, dat was bij de mannen wel anders.

Het eerste exemplaar zal worden onthuld tijdens het kerstfeest van aanstaande zaterdag 8 december in Sportcafé De Pijp. Dames 1, Heren 1 en Heren 3 (De Ringo's) spelen thuis, dus een avond om niet te missen.

Iedere maand een andere prachtige dame bekijken? Bestel dan de kalender.

De kalenders zullen die avond voor 15 euro te koop zijn. Betalen kan via pin of contant.

Bestel je via de webshop, dan kun je je telefoonnummer achterlaten en betaal je via Tikkie. Verzending is mogelijk, maar daar zijn wel extra kosten aan verbonden. Mocht je de kalender graag op een ander tijdstip willen ophalen, spreek dan iets af via usnakedcalender2019@gmail.com

*De overgebleven herenkalenders van vorig jaar zullen die avond ook beschikbaar zijn 'voor weinig'.

Comments


bottom of page